top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Styr unna sportsbegivenheter


Fotball-VM er over oss, og for mange er dette en viktig begivenhet som de nødig vil gå gipp av. Kanskje er du blant disse selv, og i så fall har du neppe invitert til seminar med overnatting midt i VM-sluttspillet.

Men er man ikke bitt av denne basillen selv er det overraskende lett å glemme å ta hensyn til slike store sportsbegivenheter når man planlegger når seminaret eller konferansen skal være.

Er temaet for arrangementet ditt viktig nok for deltakerne betyr nok ikke det at de vil melde avbud, men dersom du må konkurrere med en VM-finale eller f.eks fem-mila i OL kan det fort bety at deltakerne dine ikke er helt til stede, at de stadig må frem med mobilen for å sjekke stilling og resultater eller at de kanskje ikke er så ivrige etter å være med på det sosiale arrangementet på kvelden.

Så når du skal fastsette tidspunktet for arrangementet kan det være en god ide å google datoene for å se om det er noen store viktige begivenheter som finner sted på de aktuelle datoene før du bestemmer deg.

4 views0 comments
bottom of page