top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Fredagskontoret sommeren 2017


Hver fredag har jeg et innlegg på Facebook-siden min som jeg kaller 'Fredagskontoret'.

Der skriver jeg om stort og smått fra gründerhverdagen og prøver også innimellom å komme meg vekk fra hjemmekontoret og ut i den store verden.

I denne posten har jeg samlet alle innleggene fra sommeren 2017 .

21. juli

La meg introdusere "Fredagskontoret". For en som har hjemmekontor hver dag er det stas å ha bortekontor fra tid til annen, og jeg forsøker å komme meg ut og jobbe fra et annet sted hver fredag. I dag var det ekstra enkelt ettersom jeg befinner meg på hytta i Gausdal denne uken.

28. juli

Jeg er tilbake i mer urbane strøk igjen og denne uken er fredagskontoret på Kullebunden på Kolbotn. Her har jeg jobbet med en markedsundersøkelse for å finne ut mest mulig om hva det er kundene mine har behov for.

4. august

Fredagskontoret har igjen inntatt Kolbotn. Denne gangen er jeg på Kaffebar'n, sånn for variasjonens skyld. Her sitter jeg og legger siste hånden på verket når det gjelder tekstene som skal pryde nettsidene som snart skal lanseres.

11. august

Fredagskontoret ble i dag byttet ut med fredagsfri og praktfull fottur på Hardangervidda etterfulgt av rømmevaffel på Tuva turisthytte

12.august

Etter fri-fredag følger overtidslørdag. Sitter på Bryggen i Bergen og planlegger resten av august.

18. august

Spennende dag for Fredagskontoret . På vei til Kolbotn for å møte grafisk designer og få presentert forslag til ny logo!

25. august

I dag blir fredagskontoret et hjemmekontor. Men med virtuelt møte med andre gründere på morgenen har jeg likevel fått min dose med sosialt påfyll.

30. august

I går fikk jeg en pakke på posten og kunne glad og stolt pakke ut mine flunkende nye flyers og visittkort. Nå gleder jeg meg til å gå ut i verden og treffe mennesker og fortelle dem om Diafan og det jeg kan tilby!

31.august

I dag har jeg vært på frokostseminar hos Fanbooster og lært om facebook-markedsføring. Veldig nyttig og lærerikt!

Jeg gleder meg til å dele noen av tipsene jeg fikk her med dere litt senere!

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page