top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Fredagskontoret sommeren 2018


Hver fredag har jeg et innlegg på Facebook-siden min som jeg kaller 'Fredagskontoret'. Der skriver jeg om stort og smått fra gründerhverdagen og prøver også innimellom å komme meg vekk fra hjemmekontoret og ut i den store verden. I denne posten har jeg samlet alle innleggene fra sommeren 2018.

I tillegg kommer det innimellom noen rapporter fra 'Torsdagsmøtet' med små glimt fra møter og arrangementer jeg selv deltar på.

1.juni

Fredagskontoret befinner seg denne uken på Lesvos i Hellas. Her har jeg den siste uken sjonglert jobbing, sightseeing og ren avslapping. Jeg skal være den første til å innrømme at det ikke har vært fulle arbeidsdager, men etpar timer rett etter frokost og noen timer på kvelden hjelper det også.

8.juni

I dag lot jeg fredagskontoret seile sin egen sjø mens jeg dro ut for å se på ny bil.

Øverst på ønskelisten sto en diafan-gul Toyota Prius, men det var ikke å oppdrive. - Og det kan kanskje være like greit? Det kan kanskje bli for mye av det gode.

Men en Prius ble det i alle fall!

15.juni

Fredagskontor ute hos kunde i 15.etasje med god utsikt over byen

1.juli

For tiden sitter jeg ute hos en kunde på daglig basis, noe som gjør at det har blitt litt dårlig med rapporter fra fredagskontoret.

Denne uken har jeg rett og slett hatt 'fredagskontor' på søndagskvelden for å komme ajour med interne oppgaver som fakturering og web-oppdateringer.

6.juli

I dag er fredagskontoret tilbake i kjente omgivelser på eget hjemmekontor.

Og siden jeg starter ferien i dag og er halvveis i feriemodus allerede blir dette en ganske kort arbeidsdag.

17.august

Fredag, og morgenkaffen fikk følge med en fransk makron før anledningen. I helgen blir det regnskapsføring og momsrapportering - en perfekt helgesyssel for en tallnerd!

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page