top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Splitter ny logo!


På fredag hadde jeg et møte med min grafiske designer og fikk presentert Diafans splitter nye logo.

En spennende logo som - i tråd med hva diafan står for - er helt gjennomsiktig! Eller rettere sagt gjennomskinnelig. Den har i utgangspunktet ikke noen farge i seg selv men tar farge fra bakgrunnen den brukes mot. - Akkurat som Diafan ikke selv skal være synlig i arrangementet ditt men snarere være en usynlig tilrettelegger.

Men nå kan jeg jo ikke vise frem og skryte av en usynlig logo, så her får dere den presentert på en gul bakgrunn som også er fargen som vil gå igjen på nettsider og trykksaker som er under utarbeidelse.

Og den eminente designeren som står bak logoen er Lilja Neergaard.

7 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page