top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Feriereise: Planlegging eller etter innfallsmetoden?


For noen innebærer ferie å reise på lykke og fromme mens andre har alt planlagt ned til den minste detalj.

Selv elsker jeg å stupe ned i detaljene, og når ferien kommer har jeg laget et dokument om reisemålet som ikke bare forteller meg når togene mellom A og B går, men også hvilket som er det raskeste, hvilket som er rimeligst og hvilket som innebærer togbytte på den mest interessante mellomstasjonen. Med opplisting over hva vi kan finne på å gjøre i fall vi skulle velge å stoppe der.

For hvert stopp underveis på reisen har jeg dokumentert kart, vandringsruter, hvilke bussruter som finnes, inklusive hvor busstoppene er, hvor lang tid det tar å reise hit fra alle de øvrige reisemålene på ruten, foruten det åpenbare; Severdighetene inklusive åpningstider, billettpriser og historisk bakgrunn.

For de som synes at dette høres ut som en tvangstrøye uten like kan jeg forsikre om at det motsatte er tilfellet!

Ettersom vi på forhånd har sjekket alle detaljene så nøye og optimalisert både med tanke på kostnader og tidsbruk gir dette oss et vell av valgmuligheter og vi kan velge «a la carte» hele veien uten å bruke tid på de dumme valgene.

Nøye planlegging og nitid detaljegransking på forhånd øker valgmulighetene og frihetsfølelsen underveis samtidig som man hele tiden har full kontroll.

– På samme måten som ved et grundig planlagt og tilrettelagt arrangement!

11 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page