top of page

OM MEG

Foto: Lilja Neergaard

Jeg som står bak Diafan heter Christin Lund og har en lidenskap for å utarbeide gode planer, systematisere og lage oversikter.

​ Jeg er utdannet innen økonomi og administrasjon og har en lang karriere fra IT-bransjen bak meg, der jeg har jobbet som prosjektleder og -koordinator. 

 

I tillegg har jeg i en årrekke vært med i et sceneensemble som henter hjem og setter opp nyere musikaler i Norge. Ved siden av at jeg står på scenen er jeg også tungt involvert i det administrative arbeidet med planlegging og praktisk tilrettelegging av oppsetningene.

 

Nå ønsker jeg å bruke mine erfaringer fra planlegging og organisering til å hjelpe deg med å gjennomføre profesjonelle og effektive møter, seminarer, konferanser og andre arrangementer slik at du og dine medarbeidere kan konsentrere dere om det dere er gode på og som gir din bedrift verdi.

«Rom for de gode møtene»

 

​Min visjon er å skape arrangementer preget av klarhet og god oversikt der ingen små uavklarte detaljer står i veien for de gode møtene mellom mennesker.

Møter og arrangementer tuftet på åpenhet og stor takhøyde som gir ro til refleksjon og læring, rom for utvikling og vekst og en arena for å la de virkelig gode ideene komme til uttrykk.

bottom of page