top of page
f396ead6-835f-4fe1-abc9-ae8af53b057f_edi

REGNEARKSMAL FOR Å BEREGNE REISEKOSTNADENE

Når dere er flere som skal reise på tur sammen er det ikke alltid like enkelt å få oversikt over alle kostnader og hvor mye hver enkelt skal betale.

Ikke minst dersom prisene dere får oppgitt er i flere ulike valutaer.

Denne malen gjør det enkelt å få oversikt over både de individuelle kostnadene og den enkeltes andel av felleskostnadene.

- Alt omregnet til norske kroner!

achievement-18134_1920.jpg

5 TIPS TIL ØKTE ARRANGEMENTS-INNTEKTER

Er du usikker på hvor mange billetter du vil selge til arrangementet ditt og ønsker at du hadde flere inntektskilder slik at du ikke var fullt så avhengig av billettsalget?

Få min oversikt over alternative arrangementsinntekter og se om noen av dem kan passe for ditt arrangement!

Good Food.png

PLANLEGGINGSMAL FOR Å SAMMENLIKNE KONFERANSESTEDER

Det er mye som skal være på plass når du skal velge hvor møtet eller konferansen skal gjennomføres, og det er mange detaljer å holde styr på.

 

Det kan dessuten være utfordrende å sammenlikne tilbud fra ulike leverandører, og derfor har jeg laget en planleggingsmal som skal gjøre det enklere å finne frem til den perfekte lokasjonen for arrangementet.

optin_presse2.jpg

FÅ PRESSEOMTALE TIL ARRANGEMENTET

Pressedekning er en fin måte å få blest om arrangementet på, og for å få dette er det nødvendig å overbevise journalisten eller redaktøren om at nettopp ditt arrangement er verdt å skrive om.

Jeg har skrevet noen råd til hva som kan være lurt å huske på når du skrive en presse-pitch, som jeg sender deg om du klikker på knappen nedenfor.

bottom of page