top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Fredagskontoret våren 2018


Hver fredag har jeg et innlegg på Facebook-siden min som jeg kaller 'Fredagskontoret'.Der skriver jeg om stort og smått fra gründerhverdagen og prøver også innimellom å komme meg vekk fra hjemmekontoret og ut i den store verden. I denne posten har jeg samlet alle innleggene fra våren 2018.

I april innførte jeg dessuten 'Torsdagsmøtet' med glimt fra møter og arrangementer jeg selv deltar på.

9.mars

Det er på tide å vekke til live fredagskontoret igjen, og dagen i dag blir brukt til en tur inn til Oslo for å diskutere et mulig samarbeid

16.mars

I Diafan jobbes det etter 90dagers-planer. Mye kan skje i løpet av en slik periode og det hender at det må gjøres justeringer og tilpasninger i planene.

Idag har det derfor stått vårrengjøring på programmet på fredagskontoret, slik at jeg nå kan møte våren med skinnende rene oppdaterte planer.

Og med tur ute i solen etterfulgt av sen lunsj med datteren er work-life-balansen sikret.

23.mars

Denne siste arbeidsdagen før påske har blitt tilbragt på hjemmekontoret med Nøtteliten som selskap utenfor vinduet. Vi har hatt en spennende telefonsamtale her på fredagskontoret i dag, og kanskje kan det ende med et nytt oppdrag? Med påsken for døren er det ikke annet å gjøre enn å smøre seg med tålmodighet til over ferien før vi får svarer på det spørsmålet.

6.april

Strålende sol over fredagskontoret i dag, men fortsatt snø og skarp luft. Da er det fint å ha fått i oppdrag å planlegge en reise til Portugal og å kunne la tankene vandre.

Mentalt er fredagskontoret i Portugal i dag!

12.april

Jeg ser at de fleste møter og arrangementer jeg selv deltar på faller på torsdager, så jeg har bestemt meg for å innføre #torsdagsmøtet.

I dag har jeg vært så heldig å få være gjest hos BNI på deres ukentlige nettverksmøte.

Et supert konsept og mange spennende og hyggelige forbindelser!

20.april

I dag er det bursdagsstemning på fredagskontoret, og siden jeg er opptatt av detaljer har jeg kostet på meg en Diafan-gul kjole i anledning dagen.

27.april

I kveld skal det være en veldedighetskonsert til inntekt for kreftforeningen som jeg hadde hatt veldig lyst til å få med meg.

Dessverre tror jeg ikke det lar seg gjøre, så derfor har jeg brukt formiddagen her på fredagskontoret til å gå gjennom regnskapet og betale inn Diafans bidrag til Leger uten grenser basert på omsetning i årets første fire måneder.

Så har jeg i alle fall bidratt litt!

4.mai

I dag er vi i feire-modus og litt euforiske her på fredagskontoret etter at vi i går inngikk en stor og viktig avtale som vil sørge for både mat på bordet og tak over hodet hele resten av året!

18.mai

Inneklemt mellom nasjonaldagen og pinse er det mange som har tatt seg fri denne fredagen. På fredagskontoret blander vi forretning og fornøyelser i dag og har lagt dagens planleggingsaktiviteter til Kullebunden spiseri.

24.mai

Torsdagsmøtet var i dag i regi av kvinnenettverket BPW. Vi hadde besøk av Christoffer Bertilsson og Ken Wessel og fikk en inspirerende og lærerik presentasjon av markedsføring på LinkedIn.

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page