top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Er alt klart til årets sommerfest?


Mange eventbyråer tilbyr ferdige opplegg for firmaets sommerfest, og dersom dere har valgt en slik løsning behøver du ikke gjøre så veldig mye mer enn å krysse fingrene for at finværet holder seg og glede deg til en hyggelig kveld sammen med gode kollegaer.

Er det derimot du som står for arrangementet regner jeg med at du har den siste tiden har vært travelt opptatt med å sjekke av på lister;

Blant mye annet har du sikkert vært i kontakt med stedet der festen skal holdes, sørget for avtale om mat, planlagt musikk og underholdning og tatt imot påmelding fra deltakerne.

Kanskje har du også inngått avtale om leie av partytelt og må sikre at dette blir montert og at dere får levert det dere skal ha av bord og stoler på toppen av alt annet.

Da kan det være lett å kjenne at stressnivået øker i takt med at dagen for festen stadig rykker nærmere. Jeg håper at du har sørget for mange gode hjelpere som hver tar ansvaret for sin lille del av arrangementet slik at dere sammen drar det hele i havn. Og har du ikke det er det den ene tingen du burde sørge for å få på plass nå straks!

Kall inn til et møte der dere fordeler oppgaver og ansvar mellom dere, og husk at sommerfesten gjerne er en ganske uformell affære hvor det viktigste er hyggelig samvær og det faktum at det er sol og sommer og straks ferietid.

Så senk skuldrene og pass på at du også får anledning til å kose deg på festen. - Det har du fortjent!

12 views0 comments
bottom of page