top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Fredagskontoret høsten 2017


Hver fredag har jeg et innlegg på Facebook-siden min som jeg kaller 'Fredagskontoret'.Der skriver jeg om stort og smått fra gründerhverdagen og prøver også innimellom å komme meg vekk fra hjemmekontoret og ut i den store verden.I denne posten har jeg samlet alle innleggene fra høsten 2017 .

8. september

Fredagskontoret inntar Østmarka! Etter en fin arbeidsuke med både nye leads og mange nye kontakter avslutter jeg uka med en tur til Mariholtet.

Frisk luft og bevegelse er supert for kreativitet og idéutvikling!

15. september

Fredagskontoret har igjen inntatt Kullebunden.

I dag står det ferdigstilling av sjekklister og planleggingsmaler på programmet ute i høstsolen

22. september

I ettermiddag skal jeg ha en opptreden sammen med sceneensemblet Scenario med utdrag fra musikalen 'A Christmas Carol'.

Opptredenet er på Nesodden, og fredagskontoret er for anledningen flyttet til Tangenten på Nesodden.

29. september

Fredagskontoret er tilbake i fjellheimen, og tåke er det perfekte sitte-inne-og-jobbe-vær!

6. oktober

I dag har fredagskontoret prioritert solen fremfor å være sosial. Noen ganger er hjemme aller best!

13. oktober

Denne uken hadde jeg gledet meg til å rapportere om mingling på akevitt-festival.

Networking på et arrangement helt etter mitt hjerte hørtes ut som en god idé, så stor var skuffelsen da jeg i går oppdaget at festivalen slett ikke er i Oslo!

I stedet har arbeidsdagen blitt tilbragt på hjemmekontoret med telefonen på øret det meste av dagen. (Og en liten smugtitt på hva jeg gikk glipp av...)

20. oktober

Fra mine mange år som ansatt og konsulent i næringslivet vet jeg at fredag er vaffeldag veldig mange steder.

Og nå som jeg har opparbeidet meg en liten kundeportefølje og jobber 'helt på ordentlig' vanker det i dag vafler her på fredagskontoret til Diafan også.

Ønsker alle en riktig god helg!

1.november

I dag følger jeg mitt eget råd og deltar på mingling - og ikke minst kompetansepåfyll og nettverksbygging på årets FBI-konferanse

3. november

I dag er det post-premierestemning her på fredagskontoret etter premieren på musikalen 'A Christmas Carol' i Kolben kulturhus i går kveld.

At en gruppe mennesker kan hente hjem musikaler og presentere Norgespremierer av dette formatet på fritiden er et flott eksempel på hvor store og gjennomførte arrangementer man kan få i stand når alle drar i samme retning!

17. november

Planlegging er viktig for å få et godt resultat.

Men det er også viktig å kunne avvike fra planene og gjøre nye prioriteringer når det er nødvendig.

Og etter flere uker med hardkjør på hardt scenegulv var fredagskontorets topp tre prioriteringer i dag lys, frisk luft og bevegelse!

Dermed ble det tur på deilige Hverven.

24. november

I dag tenker fredagskontoret at det er best å holde seg hjemme. Det er jo Black Friday, og snart står det nok en lang rekke av kjøpelystne i kø utenfor og vil sikre seg hjelp til både research, booking, planlegging og mere til.

Eller kanskje ikke. Black Friday er jo handelsstanden dag og det er vel heller tvilsomt at vi konsulenter merker så mye større pågang enn vanlig akkurat i dag. Ikke desto mindre har jeg gjort klar et lite tilbud for salg i dag, sånn for sikkerhets skyld.

Så dersom du er stresset for arrangementet du har ansvaret for og som du fortsatt ikke vet hvor skal holdes har jeg akkurat noe for deg!

10 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page