top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Inspirasjon og læring


I morgen skal jeg på gründermessen i Oslo. Her blir det informasjon og inspirasjon innen en rekke nyttige emner som markedsføring og salg, finansiering, regnskapsføring, lover og regler. Samt oppstartshistorier, råd og tips fra andre gründere.

Det blir fint å komme seg ut fra hjemmekontoret, få inspirasjon og tilegne seg ny kunnskap.

Og så blir jo dette på sett og vis også en slags ‘studiereise’ for meg der jeg ser på hvordan en annen arrangør løser avviklingen av et så stort arrangement som denne messen er. Jeg kommer til å notere meg hva jeg synes fungerer bra og hva jeg selv kunne tenkt meg å løse på en annen måte og dermed kanskje ha et litt annet blikk på selve gjennomføringen av arrangementet enn de fleste øvrige deltakere.

Men først og fremst drar jeg på messen for å komme i kontakt med andre gründere og bedriftsledere. Kanskje kommer jeg i kontakt med noen jeg kan samarbeide med om et nytt konsept å tilby kundene mine? Eller kanskje møter jeg noen som har behov for noen av mine tjenester? Kanskje treffer jeg deg?!

6 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page