top of page
  • Writer's pictureChristin Lund

Tar håndtering av deltakerpåmeldinger all din tid?


Større arrangementer gjør seg ikke selv, og det å følge opp påmeldinger og spørsmål fra deltakerne i forkant av arrangementet tar fort mer tid enn du hadde sett for deg på forhånd. Verdifull tid som du heller vil bruke på å sette deg inn i temaene for konferansen, forberede foredraget ditt – og ikke minst; Få unna alle dine faste daglige gjøremål på en god måte!

Diafan kan hjelpe deg med å holde orden på alle påmeldinger, sende ut nødvendig informasjon til deltakerne på forhånd og svare på alle praktiske spørsmål rundt arrangementet. Jeg kan også hjelpe deg med en påmeldings-webside eller epostlister for å kommunisere med deltakerne dersom du ønsker det.

Ta kontakt, så blir vi enige om hvordan jeg best kan hjelpe deg!

4 views0 comments
bottom of page